Idegsebész a neomedicalnál

Dr. Balázsfi Márton csatlakozott a Neomedical Egészségközpont orvoscsapatához

Örömmel jelentjük be, hogy Dr. Balázsfi Márton csatlakozott a Neomedical Egészségközpont orvoscsapatához. Balázsfi doktor minden hónapban egy hétfői napon fog rendelni a központban, 16:30 és 20:00 óra között, hogy segítse a betegeket különböző neurológiai és sebészeti problémáik kezelésében.

Dr. Balázsfi Márton számos szakmai tevékenységgel és érdeklődési körrel rendelkezik, 

amelyek különösen kiegészítik a Neomedical Egészségközpont szolgáltatásait.
Ő a neuroonkológiai és sugársebészeti csapat idegsebészeti koordinátora és szakértője az agytumorsebészetnek. Emellett kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik krónikus fájdalomterápia területén, ideértve a thermoablációkat és infilitrációkat is.

A betegek számára különösen fontos lehet, hogy Dr. Balázsfi Márton nagy tapasztalattal rendelkezik minimálisan invazív gerincsebészetben, valamint traumás és degeneratív gerincsebészetben. Ezek a módszerek jelentősen csökkenthetik a műtéti beavatkozások okozta terheket és gyógyulási időt.

Dr. Balázsfi Márton szaktudása és tapasztalata alapján rendkívül fontos szerepet játszik a Neomedical Egészségközpont orvosi csapatában. A betegek biztosak lehetnek abban, hogy személyében egy olyan orvost találnak, aki elkötelezett a legmagasabb szintű ellátás nyújtása mellett.

Amennyiben bármilyen idegsebészeti problémával küszködik, kérjük, ne habozzon időpontot foglalni rendelésére a Neomedical Egészségközpontban. Ő hozzájárulása biztosítja, hogy a legmegfelelőbb kezelést kapja, és visszanyerje az egészségét és jó közérzetét.

Kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás:

Telefon: +36 30 243 55 61

Online: https://neomedical.hu/idegsebeszet/