Rólunk

Kik vagyunk?

2006-ban alakultunk, Neomedical Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társaság néven, ami 2011-től Neomedical Ambulance Service Kft. néven működik tovább. Jelenleg Kecskemét és környékének egyik meghatározó szereplője vagyunk a magán egészségügyi szolgáltatás szektorban.

Kezdetben egyetlen egy „mentőtáskával” végeztünk mozgóőrséget…

Azóta foglalkozunk:

  • Orvosi szakrendelésekkel és egyéb egészségügyi vizsgálatokkal és kezelésekkel Egészségközpontunkban
  • Laborszolgáltatásokkal
  • Rendezvények és létesítmények egészségügyi biztosításával országosan
  • Betegszállítással bel-, és külföldön egyaránt
  • Oktatással (egészségügy, sürgősségi ellátás, elsősegély)
  • Egészségügyi szolgáltatásokkal vállalati partnereink részére

Igyekszünk az egészségügyet egy más szempontból megközelíteni, mely értelmében munkánk során a legfontosabbnak a beteg vagy a bajba jutott mentését, állapotának jobbítását tekintjük, így minden tevékenységünket ez alá rendeljük. 

Egészségközpontunkban is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a hozzánk érkezők maximális megelégedettséggel távozzanak, ami magába foglalja a magas szakmai szintű szakrendelések mellett a Központban történő összes „egyéb körülményt”. Hogy mik ezek, azt elmondani nem tudjuk, csak megmutatni.

A Neomedical teljes személyzete nagyából hatvan fő. Csapatunkat szakorvosok, mentőorvosok, mentőtisztek, mentőtechnikusok, mentőápolók, mentőgépkocsi vezetők és az adminisztratív területen dolgozók alkotják. Jelenleg egy mentőállomással, 7 db gépkocsival és egy Egészségközponttal rendelkezünk.